ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Επαμεινώνδας ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του King’s College London (LL.M.) με αντικείμενο το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του στο Φορολογικό Δίκαιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2008. Επικεντρώνεται σε υποθέσεις Εταιρικού, Φορολογικού και Ηλεκτρονικού Δικαίου, ενώ μπορεί να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ζητήματα που αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής αλλά και ιδιωτικής δράσης. Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό και επιστημονικό τύπο.

Έχει υπάρξει εισηγητής σε διάφορα συνέδρια και μέλος σε επιτροπές και διοικητικά συμβούλια. Σήμερα – μεταξύ άλλων, είναι μέλος στη Κλαδική ομάδα εργασίας νομικών θεμάτων του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του King’s College London, καθώς και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Αποφοίτων των Σχολείων η Ελληνική Παιδεία.