ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αθηνά – Αναστασία Παπαστρατή

 apapastrati@yahoo.com

 +30 6944240295

 Βασιλέως Γεωργίου Α’ 11, Πειραιάς

Τ.Κ. 18532

Ελλάδα

Ημερομηνία Γέννησης: 03.05.1986 |Υπηκοότητα: Ελληνική

Είμαι  Δικηγόρος Αθηνών και ασκώ μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία από το έτος 2013. Γεννημένη στον Πειραιά το έτος 1986, απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιώς «Saint Paul», συνεργάζομαι με  δικηγορικές  εταιρίες, ενώ παράλληλα απασχολούμαι και με εξωτερικές ιδιωτικές υποθέσεις και ειδικεύομαι σε υποθέσεις αστικού, εργατικού, εμπορικού, διοικητικού και ποινικού δικαίου.

Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην πόλη της Λευκωσίας (EUROPEAN UNIVERCITY OF CYPRUS, “EUC”)  και επιπλέον είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.

Περαιτέρω είμαι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων με ειδική εκπαίδευση στο Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π), ενώ γνωρίζω την αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα. Επιπροσθέτως, ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι υπεύθυνη για την διεξαγωγή και διοργάνωση εκδηλώσεων και παρουσιάσεων Νομικών και άλλων συγγραμμάτων καθώς και πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρο διοργανώσεων στην πόλη του Πειραιά.