ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Αττικής, κόρη του ιατρού Ιωάννου Καλύβα, και της φαρμακοποιού Μαρίας Καπετανίδου (πρ. Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών). Κατάγομαι εκ πατρός από τη Λαμία Φθιώτιδος και εκ μητρός από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Γνώρισα κι αγάπησα τη νομική επιστήμη από το θείο μου Άγη Βούλγαρη, συγγραφέα του «Μεταλλευτικού Κώδικος».

Αποφοίτησα από το Κλασικό Λύκειο της Σχολής Αναβρύτων και εισήχθην στη Νομική Σχολή των Αθηνών. Εξειδικεύθηκα στο Ποινικό και στο Εμπορικό Δίκαιο. Εργαζόμενη από ηλικίας 20 ετών –λόγω του πρόωρου θανάτου του πατρός μου– είχα τη μοναδική τιμή και εμπειρία να συνεργαστώ με σημαντικά δικηγορικά γραφεία των Αθηνών και εμπνευσμένους συναδέλφους, μάχιμους Δικηγόρους, οι οποίοι συνέβαλαν, από κάθε άποψη, αποφασιστικά στη σημερινή μου κατάρτιση, πορεία και δράση.

Παράλληλα, σε ηλικία 26 ετών, παντρεύτηκα με τον Μάνο Βερυβάκη και αποκτήσαμε δύο παιδιά, τη Μαρικέλλυ, 18 ετών, και τον Σπύρο, 16 ετών, σήμερα. Μιλώ απταίστως αγγλικά και γερμανικά. Είμαι δεξιοτέχνις του Κλασσικού Πιάνου. Ασκώ μάχιμη δικηγορία. Οι Συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε επιτύχει σημαντικές αποφάσεις ποινικού δικαίου, δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαίου αθεμίτου ανταγωνισμού και τραπεζικού δικαίου, έχουμε δε αρθρογραφήσει σχετικώς. Διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στο κέντρο των Αθηνών.