Ο Θέμης Σοφός δήλωσε μετά το πέρας των αρχαιρεσιών του Δ.Σ.Α.: “Εκφράζω θερμότατες ευχαριστίες, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλες και όλους τους Συναδέλφους που υποστήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου και τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο και τους λοιπούς συμμετέχοντες στην εκλογή Προέδρου του Δ.Σ.Α. καθώς επίσης και στους εκλεγέντες Συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου με την ευχή για μια καλή και παραγωγική θητεία. Θα συνεχίσω να προσφέρω στο δικηγορικό σώμα και τη νομική επιστήμη, όπως κάνω πάντοτε, μέσα από τη διαδρομή μου στα Δικαστήρια, κοντά στους Συναδέλφους μου και τον καθημερινό αγώνα μας.

Δεν θα αναφερθώ εδώ στην προσφορά μου, ως Αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α., και μέλους του Δ.Σ., κατά την τελευταία τετραετία, καθώς αυτή ανήκει σε όλες και όλους εσάς. Ευχαριστώ όλες και όλους τους Συναδέλφους που συμπορευτήκαμε σε αυτόν τον εκλεκτό συνδυασμό των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ, ο οποίος εκπροσωπείται πλέον, στο Δ.Σ., από τον εκλεγέντα Σύμβουλό μας, Βαγγέλη Αυγουλά, και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, που για πρώτη φορά στην ιστορία του Δ.Σ.Α. εκπροσωπούνται και οι δικηγόροι με αναπηρία στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εύχομαι να αναλάβει ο Βαγγέλης Αυγουλάς τα νέα καθήκοντά του ως Σύμβουλος Προσβασιμότητας. Στον τελευταίο μήνα της θητείας μου, σε αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη του σώματος με την ίδια αγωνιστικότητα όπως πράττω ανελλιπώς από την ημέρα της εκλογής μου”.

 
 
Το Δικηγορικό σώμα εξέλεξε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τον Βαγγέλη Αυγουλά, από το συνδυασμό των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ. Ο Βαγγέλης Αυγουλάς είναι ο πρώτος εκλεγμένος στην ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δικηγόρος με αναπηρία λόγω αδυναμίας όρασης, ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια»,  Επιστημονικός Συνεργάτης του Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ενώ επί 12 έτη εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Ίλιον Αττικής έχοντας διατελέσει και Αντιδήμαρχος της πόλης, Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης και Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.
 
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Φορέα «Οίκος Ναύτου», Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Πάρεδρο Μέλος της Επιτροπής Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία του Πανεπιστημίου Αθηνών –από την ίδρυση της- και Πρόεδρος του Αθλητικού Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος». Είναι εμπνευστής του κοινωνικού, πλήρως προσβάσιμου για κάθε χρήστη, ενημερωτικού portal www.meallamatia.gr

© 2017 - 2024 ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ | ALL RIGHTS RESERVED.