Οι ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη στήριξη της υποψηφιότητας μας στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς, μέσα από ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και δίχως καμία απολύτως συστημική ή άλλη εξάρτηση, καταφέραμε να εκλέξουμε δύο Συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τόσο οι εκλεγέντες Σύμβουλοι όσο και ολόκληρη η ομάδα των Εργατικών θα τιμήσουμε την εντολή που μας αναθέσατε, δεσμευόμαστε δε να είμαστε παρόντες καθόλη την επόμενη τετραετία, ασκώντας θεσμικό έλεγχο, γόνιμη κριτική και συνδράμοντας κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της λειτουργίας, του ρόλου και της επίδρασης του Συλλόγου μας στην κοινωνία, με την ελπίδα ο Δ.Σ.Α. να καταστεί εκ νέου αρωγός των δικηγόρων, αλλά και ελεγκτής – υπερασπιστής των Θεσμών, του Συντάγματος και της Δημοκρατίας.

Τιμώντας όλους εσάς, τους συναδέλφους μας, δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία υπόδειξης προς κάποιον υποψήφιο. Αντίθετα, σεβόμενοι τις πεποιθήσεις μας, αλλά και το όραμα που “γέννησε” πριν από λίγους μήνες αυτήν την ομάδα, οι ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ θα κατέλθουμε στις κάλπες της Κυριακής να ψηφίσουμε με κριτήρια καθαρά δικηγορικά, χωρίς πατροναρίσματα, μακριά από κομματικές γραμμές ή άλλα μικροπολιτικά συμφέροντα.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ

© 2017 - 2024 ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ | ALL RIGHTS RESERVED.